Cum scăpați de furnicile din casă pentru totdeauna!

Atunci când oamenii întâlnesc furnici afară, ei le analizează aspectul și mișcările. Relația de prietenie se încheie după ce insectele invadează teritoriul casei sau al apartamentului.

Deci, dacă furnicile s-au stabilit sub acoperișul dumneavoastră, încercați să le dați afară. Acționați imediat și nu așteptați până când vor umple întreaga casă.

1.Mușețel medicinal

Un remediu accesibil și sigur. Presărați mușețelul medicinal în locurile unde apar insectele.

2.Miere

Dizolvați mierea într-un pahar (250 ml) cu apă și puneți paharul cu sirop în locul preferat al furnicilor. Acestea, dorind să savureze deliciul, se vor îneca în apă.

3.Acid boric

Combinați cantități egale de acid boric și zahăr. Diluați amestecul cu apă și picurați-l pe traseele furnicilor. Insectele nu vor putea trece pe lângă aceste grămezi delicioase și le vor transporta în cuib. În rezultat, distrug întreaga colonie. Este nevoie doar să reînnoiți constant momeala.

4.Momeală din carne

Amestecați carne tocată cu sare a acidului boric. Repartizați deliciile din carne în locurile unde apar furnicile.

5.Cartofi și ouă

Faceți un piure din 3 gălbenușuri și 3 cartofi fierți. Îl amestecați cu 1 linguriță de zahăr și un pliculeț de acid boric. Din amestecul obținut modelați biluțe, pe care le așezați pe trasee și locurile unde se adună furnici.

6.Dulceață și drojdie

Pentru a pregăti următorul amestec împotriva furnicilor, aveți nevoie de acid boric, dulceață de gutui (sau oricare alta) și drojdie. Combinați ingredientele și ungeți o farfurie cu compoziția obținută. Puneți vasul în locul unde se adună dăunătorii.

Acest amestec vă va ajuta să scăpați de furnici în doar 1 săptămână.

7.Amestec de zahăr, miere, borax, glicerină și apă

Luați cantități egale de ingrediente și amestecați-le. Repartizați compoziția obținută în locurile unde apar oaspeții nedoriți.

8.Usturoi

Ca să scăpați de aceste insecte, frecați cu el traseele. Mirosul de usturoi va forța dăunătorii să-și schimbe locul de trai.

9.Drojdie

Dizolvați puțină drojdie în apă caldă și adăugați ceva dulce. Turnați lichidul în recipiente mici și le puneți în locurile unde activitatea furnicilor este sporită.

Nu toate metodele enumerate mai sus sunt cruțătoare. Dacă sunteți o persoană plină de compasiune, faceți ca insectele să vă părăsească casa, creați condiții care să împiedice viața normală a dăunătorilor.

Dacă căutați metode mai blânde, atunci folosiți cuișoare, mentă, anason, pătrunjel sau lămâie. Luați oricare din cele propuse și ștergeți traseele furnicilor și marginile vaselor. Insectele vor dispărea din casă.

Spor la treabă!

NOU