Cum puteți obține o recoltă suplimentară de roșii și castraveți!

Nu e neapărat să cultivați multe răsaduri. Puteți obține un număr nelimitat de la propriile plante, transformând copilii, dușmanii recoltei, în prieteni.

Copilii sunt organe ale plantei, care preiau o cantitate enormă de energie și nu permit formarea unei recolte timpurii și bogate. Deși sunt un fel de paraziți ai plantelor, copilii pot fi reeeducați.

1.Alegeți copili cu lungimea de cel puțin 7-8 cm. Cu cât mai devreme îi separați, cu atât mai curând ei vor rodi.

2.Separați copilii de plantă și îi puneți într-un pahar cu apă. Peste 3-4 zile, apar deja astfel de rădăcini, ceea ce face din ei plante independente.

3.Plantați copilii în pahare sau ghivece mici cu pământ și îi puneți pe pervaz. Dacă afară este răcoare, în condiții de casă ei se vor dezvolta rapid.

4.De asemenea, îi puteți planta în câmp deschis, fără rădăcini, și să-i acoperiți cu ceva, care îi va proteja, copilii se vor înrădăcina cu succes.

5.Uneori, copilii au deja propriile rădăcini. Cum ar fi în cazul când frunzele inferioare sunt presărate cu sol.

6.În primele zile, copilii ar putea arăta puțin ofiliți, însă, foarte curând, își revin și încep să crească accelerat.

7.Dacă aveți deja teren liber, plantați copilii în sol, dacă nu, atunci îi puneți într-un vas cu apă sau plantați-i în găleți. Toate aceste metode sunt eficiente.

8.În cazul în care copilii sunt prea mari, plantați-i ca tomatele mature, adică orizontal.

9.Apropo, puteți planta copilii târziu și să cultivați apoi tomatele ca plante de interior: toamna veți culege roada, iar primăvara obțineți copili noi. Astfel, nu mai aveți nevoie să creșteți răsaduri din semințe. Cu toate acestea, spre primăvară, planta va ocupa mult spațiu și, pe timp de iarnă, veți avea nevoie de o iluminare bună. Luați în calcul toate aceste aspecte înainte să faceți acest experiment.

10.Mai mult decât atât, chiar și copilii de castraveți pot fi plantați.

Copilii nu sunt un procesc continuu. Atunci când planta trece din faza creșterii active în faza rodirii, creșterea copililor încetinește. Nu ratați momentul!

Spor la grădinărit!

NOU