18 idei de mobilă, pe care veți dori să le realizați în curtea dumneavoastră!

Vă prezentăm aproape 20 idei minunate de amenajare a curții cu mobilă originală. Fără îndoială, asemenea îmbunătățiri vă vor ajuta să vă odihniți în condiții mult mai confortabile. Chiar și oaspeții, pe care îi veți invita în curtea dumneavoastră, se vor bucura de mobila de acolo.

1. CANAPEAUA ÎMPĂRĂTEASCĂ

Canapeaua cu baldachin

Canapeaua mare și confortabilă cu baldachin, care poate fi confecționată din paleți de lemn, va deveni un loc confortabil pentru odihnă și un element decorativ luxos al curții din spate.

2. DESIGN-UL CIRCULAR

Banca semicirculară din paleți de lemn

Banca semicirculară din paleți de lemn este simplă, dar și foarte stilată. Ea se va încadra în mod minunat în design-ul zonei pentru grătar.

3. SETUL

Un set de mobilă de lemn pentru curte

Setul original de mobilă pentru curte din lemn deschis la culoare, care conține o bancă mare, șerpuită și o măsuță compactă. Fiind montat în jurul trunchiului unui copac, el va deveni locul preferat pentru luarea micului dejun și pentru petrecerea timpului de seară cu prietenii.

4. AMESTECUL DE TEXTURI

Setul de mobilă din lemn și beton

Un set aspectuos de mobilă, care constă din 2 bănci scunde și o masă pentru cinat. Este confecționat din beton și grinzi grosiere de lemn.

5. CANAPEAUA PENTRU CURTE

O canapea confortabilă pentru curte

O canapea fermecătoare pentru curte cu spătarul transformat în pat de flori, care poate fi confecționată din scânduri de lemn și perne pentru mobilă.

6. SEMICERCUL

Banca semicirculară

Banca semicirculară simplă, care poate fi confecționată din scânduri de lemn, este ideală pentru amenajarea zonei de odihnă din grădină, curtea din spate sau de pe verandă.

7. ILUMINAREA DRĂGUȚĂ

Banca iluminată

O bancă minunată din lemn deschis la culoare, care arată destul de neobișnuit, datorită orificiilor aspectuoase și iluminării.

8. BANCA CONTEMPORANĂ

O bancă confortabilă în stil contemporan

O bancă-colțar stilată, confecționată din scânduri de lemn și căptușeală moale pentru mobilă, care poate fi înlăturată cu ușurință și pusă la adăpost, atunci când vremea este urâtă.

9. CANAPEAUA COMPACTĂ

Canapeaua din scânduri și blocuri de ciment

Canapeaua confortabilă, pe care puteți să o confecționați de sine stătător din scânduri de lemn și câteva blocuri de ciment, va deveni un element decorativ minunat pentru verandă sau foișor.

10. BANCA ÎNFLORITOARE

Banca pe ghivece

Banca mică de lemn, care stă pe 2 ghivece mari, este un ornament original pentru spațiul din jurul casei.

11. PATUL DE FLORI

Banca-pat de flori

Banca originală de lemn cu un pat de flori încorporat în spătarul ei se încadrează în mod minunat în landșaftul oricărei curți, devenind un element decorativ impresionant.

12. SETUL DIN PALEȚI DE LEMN

Un set fermecător din paleți de lemn

Un set aspectuos de mobilă pentru curte, care constă dintr-o măsuță simplă și o canapea tip colțar neobișnuită, construită din paleții inutili de lemn.

13. MĂSUȚA

O măsuță scundă

Măsuța scundă poate fi asamblată cu ușurință din lăzi obișnuite de lemn și se potrivește excelent pentru amenajarea terasei de vară.

14. DULĂPIORUL-PAT DE FLORI

Dulăpiorul + grădina suspendată

Dulăpiorul compact cu grădină suspendată încorporată, care poate fi confecționat din scânduri de lemn, va deveni un element funcțional și frumos în orice curte.

15. BUTOAIELE

Mobila din butoaie de lemn

Un set creativ de mobilă cu măsuță și 2 fotolii compacte, confecționate din butoaiele inutile de lemn.

16. MĂSUȚA ÎNFLORITOARE

Măsuța cu grădină de suculente

Măsuța minunată din scânduri de lemn, dotată cu un orificiu îngust și central pentru cultivarea florilor, va fi locul dumneavoastră preferat pentru petrecerea timpului la o ceașcă de cafea.

17. GABIOANELE

Masa și băncile din gabioane

Masa și 2 bănci contemporane pot fi confecționate de sine stătător din gabioane umplute cu pietre și scânduri obișnuite de lemn.

18. BARUL

Masa de bar și taburetele

Masa de bar și câteva taburete din paleți reprezintă chiar lucrurile necesare pentru amenajarea locului de odihnă în aer liber într-o curte contemporană.

V-a plăcut articolul? Atunci distribuiți-l prietenilor voștri!

Spor la treabă!

NOU